25.3 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 21 maig 2022

CE Felanitx: José Alfonso Tomàs, Alejandro Iniesta, Juan Carlos Mesquida, Sergio Contreras, Adrián Hernández (Adrià Marín), Javier López (Ramon Huescar), Bartomeu Campins, Adrián Meleo, Sergio Muñoz, Reni Frederick (Rubén Tortosa) i Antoni Beas (Pere Pons).

Gols: 0-1 min.22 Adrià Hernández, 0-2 min.33 Alejandro Iniesta, 1-2 min.56 Isaac Calvo de penal, 2-2 min.88 Alejandro Barroso i finalment 3-2 min.90 Isaac Calvo, també de penal.

Àrbitre: Gonzalo Borreda, assistit per Jorge Martínez i Antoni Magi Bordoy. Mostraren targetes grogues als locals Pere Adrián, Miquel Vives, Alejandro Barroso, Isaac Calvo, Felip Mas i Carlos Gómez, i als visitants Bartomeu Campins i Alejandro Iniesta.

El Felanitx va veure com li remuntaven un 0-2 a favor, notable avantatge a la conclusió de la primera part. En el segon temps tot es va girar, tres gols dels locals, dos d’ells fruit de dos penals determinants, i l’empenta de l’afició local, foren decisius. Fou una llàstima de resultat ja que el Serverí és un rival directe i ara els felanitxers els tenen igualats en la classificació a tretze punts. Aquest dimecres a les 17 hores el Felanitx rebia el Santanyí, tercer en la taula, en Es Torrentó Mariona Caldentey, i diumenge a les 12 hores els felanitxers visiten el Mallorca B, líder de Tercera Divisió.

darreres notícies

et pot interessar