14.7 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Diumenge, 16 maig 2021
Imatge abans el partit a Alcudia
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

UE ALCÚDIA: Nicolás Fernández, Mario Sánchez, Juan Ballesteros, César Ruiz (Marcos Sánchez), Sergio Perelló, Jaume Mairata, Alejandro Cabezas (Cristian Sánchez), Rubén Castro, Antoni Palou (Alejandro García), Francisco Pons i Francisco Hidalgo (Mohamed Doudouch).

CE FELANITX: Ángel Mingorance, Aitor Vergarachea, Ait Said, Xavier Bordoy, Riad Chakroun, Julià Maimó (Jesús García), Rodrigo Pascual, Assane Ndiaye, Jaime Vidal (Mohamed Aouaj), Sergio Sarmiento y Jaume Sorell (Bartomeu Campins).
GOLS: 1-0 min. 11 César Ruiz; 1-1 min. 73 Rodrigo Pascual.

ÀRBITRE: Miquel Pujol Salar, assistit per Sergio Balle Reus i Luis Miguel Díaz Soto. Mostraren targetes grogues als locals Alejandro Cabezas i Alejandro García, i als visitants Assane Ndiaye, Ait Said i Mohamed Aouaj.

Una part per cada equip i resultat just que deixa els dos equips amb els mateixos punts en la classificació. L’Alcúdia va dominar el joc i el marcador en el primer temps, mentre que la situació es va capgirar per complet després del descans.

El Felanitx és quart amb 23 punts; dissabte a les 16.30 h rebrà el Llosetí, que és tercer amb 25. Se salven els quatre primers i cada partit és una final.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar