19.3 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dijous, 24 juny 2021
Podio femení
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Joana Maria Sastre, Joan Albert Sastre i Brais Marques, classificats

El passat diumenge dia 31 de maig es va dur a terme al Port de Pollença el Campionat de Balears de Triatló Sprint, classificatori per al Campionat d’Espanya del proper 2 d’octubre els triatletes de les categories juvenil, júnior i cadet varen fer les següents distàncies: 300 metres de natació, 10 km de ciclisme en carretera i 1,5 km de carrera a peu.

En la categoria juvenil, Joan Albert Sastre va acabar en primer lloc, amb un temps de 29 minuts i 3 segons, i en tercer lloc en Brais Marques, amb un temps de 29 minuts i 26 segons.

En la categoria femenina, Joana Maria Sastre finalitza el Triatló Sprint en segona posició, amb un temps de 34 minuts i 22 segons.

Tots tres es classificaren per al proper Campionat d’Espanya de Pontevedra, ja que les tres primeres posicions donaven plaça a participar en aquest campionat.

També hi participaren la resta de triatletes, en categoria júnior, juvenil i cadet, a més de totes les categories inferiors que varen poder participar en el primer triatló de la temporada.

 

Podio masculí

Total Tri Mallorca, Cala Millor

El cap de setmana del 6 de juny es va realitzar el triatló de Cala Millor, amb diferents distàncies. Hi varen tornar tenir una bona participació de triatletes del Club Triatló Portocolom, en què destaquen la tercera posició de Joan Albert Sastre, en la distància Small (500 metres de natació, 45 km de bici i 5 km de carrera a peu). I la segona posició en el seu grup d’edat, el incombustible Jaume Vicens en la distància olímpica (1,5 km de natació, 40 km de bici i 10 km de carrera a peu).

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar