17.6 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 22 octubre 2021
El Sènior Balear, durant un temps mort, diumenge a Felanitx
El Sènior Balear, durant un temps mort, diumenge a Felanitx
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Molt de bàsquet i grans partits, els viscuts el passat cap de setmana. Hem de destacar els debuts a la competició dels equips Infantil femení, els dos Cadets masculins, el Sènior femení i el Sènior Balear, amb diferents resultats i sensacions.

Infantil Femení Iforavila – Restaurant Can Bernat 30 – 33 Bàsquet Ciutat d’Inca
Primer partit per a les menudes de l’Infantil femení a la categoria. Primers minuts de molts de nirvis i imprecisions davant un equip visitant molt més físic, que sempre va anar per davant en el marcador. Les nines varen lluitar fins al darrer segon i varen competir de tu a tu davant un gran equip en el debut a Promoció a Lliga Especial.

CE Santa Mònica 83 – 68 Júnior Masculí Iforavila – Cas Vilafranquer
Segon partit del Júnior masculí a la Promoció a Lliga Interilles, aquest pic a la complicada pista del CE Santa Mònica. L’equip va competir durant els primers trenta minuts a un gran nivell físic i elaborant bones accions de bàsquet. Al darrer quart, l’equip local va aprofitar un cúmul d’accions per agafar distància en el marcador i rompre el partit.

CB Pollença 65 – 31 Júnior Femení Iforavila – Ramaders Agrupats
Derrota del Júnior femení a la pista d’un intens Bàsquet Pollença. Partit complicat davant un equip que va mostrar moltes més ganes i molta més intensitat durant tots els minuts de partit. Les nines sumen la primera derrota de la Promoció a Lliga Interilles davant un dels equips forts del grup.

Cadet Masculí B Iforavila – Taller Mascaró Bonnín 103 – 32 SCD Hispània C
Espectacular debut del Cadet B a Felanitx davant el SCD Hispània. Molt de ritme, velocitat i encert dels nostres nins en un partit sense massa història per estrenar-se a la categoria i a la competició.

Sènior Femení Iforavila – Àrids i Serveis Ca n’Alou 50 – 60 Bàsquet Manacor
Debut amb derrota del Sènior femení de Lliga Insular davant el Bàsquet Manacor diumenge dematí a Felanitx.

Partit disputat entre dos bons equips, en què les visitants varen agafar avantatge en moments puntuals del primer i tercer quart. Tot i així, les locals no varen abaixar els braços en cap moment i varen intentar lluitar per la victòria.

Cadet Masculí A Iforavila – Inturotel Hotels & Resorts 48 – 50 SCD Hispània A
Debut del Cadet masculí A a la fase de Promoció a Lliga Especial a Felanitx amb una dura derrota davant un físic SCD Hispània A.

Partit que es va rompre al començament del segon quart, en què l’equip visitant va plantejar una zona que no va llevar fins al darrer minut i que va complicar molt l’atac dels locals.

En el darrer quart, l’equip va completar un parcial de 20-5 per empatar el partit, però va quedar-se a les portes de la victòria en els darrers segons.

Sènior Balear Iforavila – Ladrillerías Mallorquinas 50 – 42 Club Sant Josep
Debut del Sènior masculí que s’estrenava a la categoria de Lliga Balear davant un històric com és el Club Sant Josep de Palma. Tot i els nirvis del primer partit, l’equip va tenir una gran sortida a pista amb uns primers minuts de domini físic i basquetbolístics. Els visitants no es varen rendir i varen estar sempre per darrere en el marcador, però a poca distància. Al final, l’equip entrenat per Jaume Maimó va poder aguantar els darrers instants i fer-se amb una primera victòria davant un Guillem Timoner amb una gran entrada.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar