19.3 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dijous, 24 juny 2021
Membres del Club de Natació de Felanitx
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

El 6 de juny es va dur a terme a Santa Eulàlia el Campionat de Balears d’Aigües Obertes organitzat pel Club de Natació d’aquella ciutat i fins allà van viatjar set nedadors del Club Natació de Felanitx, acompanyats dels seus familiars.

El diumenge dia 6 va aparèixer amb sol, però amb un lleuger mar de fons de llevant, amb ones fins a 1,25 metres, que varen fer que alguns trams de les travessies fossin un poc mogudes per als nedadors.

L’organització del Campionat va proposar travessies de diversa distància segons les categories i edats. La travessia de 5.000 metres del Campionat de Balears, per a les categories júnior i absoluta, es va celebrar entre la platja de Cala Llonga i l’arribada a devora el Club Nàutic de Santa Eulàlia. I al mateix temps la prova va esser puntuable per a la Copa d’Espanya d’Aigües Obertes, cosa que va fer que una cinquantena de nedadors vinguessin de la resta d’Espanya a competir.

El nedador del Club de Natació Felanitx Ivan Tevzadze, nascut al 2003, quedà 5è de la general i 2n de la categoria Junior, amb un temps de 1h.02.03, i es va proclamar subcampió de Balears i segon a la prova de la Copa d’Espanya Júnior, amb la qual cosa recollí un bon grapat de punts per la seva lluita a la General de la Copa.

Igualment, la nedadora Ana Martínez, del 1999, guanyà el Campionat de Balears de categoria Absoluta i puntuà primera a la seva categoria de la Copa d’Espanya, amb un temps de 1h.18.30.

A la mateixa distància, el nedador màster Joan Aguiló Veny quedà 4t a la categoria per a majors de 50 anys amb un temps de 1h.11.30, després d’haver participat el dia anterior a la prova Ultraswuim de 30 quilòmetres que estava prevista fer entre Formentera i Eivissa, però que degut al mal temps es va dur a terme a un circuit entre boies a Santa Eulàlia.
Per altra banda, la nedadora Margalida Cerdà Manresa de l’any 2007, qui va participar fora de concurs a la prova de 5.000 metres, tardà 1h.11.42, i fou la participant més jove a acabar la distància de 5.000 metres.

En categoria màster 30 a 40 anys, en Rommel Macias va guanyar la medalla d’Or, Campió de Balears, nedant la distància establerta de 3.000 metres a un circuit de boies davant la platja de Santa Eulàlia, amb un temps de 58.05 minuts. Mentre que a la categoria Màster 40 a 50 anys en Pep Miquel Burguera Grimalt va acabar subcampió de Balears, nedant la mateixa distància de 3.000 metres amb un temps de 51.10 minuts.
Finalment, en categoria aleví (nascuts al 2007 i 2008), en Pep Miquel Burguera Valens, del 2008, va guanyar la medalla de bronze, nedant a la distància de 1.500 metres amb un temps de 22.42 minuts.

Aquesta participació al Campionat de Balears d’Aigües Obertes, on el Club Natació Felanitx ha pogut aconseguir 2 medalles d’or, 2 de plata i 1 de bronze, confirma la bona feina que es fa entre nedadors i entrenadors a la piscina del Poliesportiu Guillem Timoner, i en aquest cas també, als entrenaments a dins la mar que s’organitzen durant tot l’any.

Per altra banda, el mateix dia, el Club també ha tengut participació al TotalTri Triatló de Cala Millor (Mallorca), on els dos primers classificats, Francesc Artigues i Guillem Tomeu Vadell entrenen al nostre club i na Marta Julià, ha sortit de l’aigua 6ena absoluta, primera femenina, acabant en 10a posició per equips.

Per acabar, des del Club Natació Felanitx es vol agrair molt especialment el suport als seus patrocinadors, Inturotel i Ajuntament de Felanitx, sense els quals les il·lusions i somnis de tots aquests entrenadors i nedadors no podrien fer-se realitat.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar