25.3 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 21 maig 2022

CE FELANITX: José Alfonso Tomás, Pere Pons, Alejandro Iniesta (Antoni Beas), Juan Carlos Mesquida, Sergio Contreras, Adrián Hernández (Jesús Garcia), Javier López, Bartomeu Campins, Adrián Meleo, Sergio Muñoz (Adrià Marín) i Reni Frederick (Miguel Alvarez).

GOLS: 1-0 min. 9, Alejandro Iniesta; 1-1 min. 18, Álvaro Muro.

ÀRBITRE: Javier García, assistit per Lluís Picó i Alan Nahuel Gírela. Mostraren targetes grogues als locals Alejandro Iniesta, Adrià Marín i Juan Carlos Mesquida, i als visitants Juan José Solivellas, José Luís Recalde i Nicolás López

Després de tres derrotes consecutives i el canvi de Lolo Paniza per Cosme Andreu Monserrat en la direcció tècnica arribà el partit amb el Llosetina en el camp Es Torrentó Mariona Caldentey. L’equip va experimentar una millora però li mancà l’encert per a rematar l’encontre amb un triomf. Els felanitxers s’hagueren de conformar amb un empat que les deixa dinovens amb catorze punts.

Aquest dijous a les 20 hores visitaven el Binissalem i dia 30 a les 19.30 h reben l’UE Poblera a Felanitx, partits davant el novè i vuitè classificats per tancar el 2021.

darreres notícies

et pot interessar