33.1 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dijous, 29 juliol 2021
Un dels pòdiums del triatló
Un dels pòdiums del triatló
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Tot comença amb els més petits, en un dels duatlons amb més participants de Mallorca, en què participaren més de cent petits duatletes d’entre 6 i 17 anys.

Volem destacar la gran participació de la secció de categories inferiors, amb l’Escola de Triatló Portocolom, on tenguérem participants en totes les categories.

En categoria Prebenjamins cal destacar el primer lloc de Nil Pallerols i Gabriela Piera, que feren una gran carrera sempre anant de menys a més.

En categoria Benjamí, primer i segon lloc per en Miquel Soler i n’Andreu Martín, en una carrera que varen dominar del primer moment, i en categoria femenina primer lloc per Maria Barceló i tercera posició per a n’Emma Obrador.

Per que fa als Alevins, en categoria masculina va fer primer en Joao Vithor i en segon lloc en Joan Martín Tur. I en categoria femenina, una de les curses més disputades i més emocionats de totes, en què Maria Obrador en un súper esprint s’imposa a na Maria Barceló del Club Joan Capó, i completa el pòdium en tercera posició na Bàrbara Cerdà.

En categoria Infantil fantàstica, tercera posició de n’Adrià Vadell en categoria masculina i, pel que fa a la categoria femenina, segon lloc de na Mireia Caldentey.

Pel que fa als Cadets, destacam la segona posició de na Tonina Cerdà i la gran participació de triatletes felanitxers, que quedaren a un no-res de pujar al pòdium.

En categoria Juvenil, primera posició de Joana Maria Sastre, que demostra a cada cursa la seva progressió. I en categoria masculina, tercer lloc d’en Brais Marques.

Volem destacar la gran participació dels nostres petits triatletes en aquesta prova, que sempre és especial pel fet de córrer a casa.

Diumenge fou el torn dels més grans al primer triatló oficial a nivell europeu després de la pandèmia; sempre complint unes estrictes normes i protocols degut al covid, hem pogut demostrar que fer esport és segur i és saludable.

Destacam en la distància 111 (1 km de natació, 100 de bici i 10 de cursa a peu), en què el guanyador fou en Joan Nadal en categoria masculina i na Simone Kumhofer en la femenina.
Hi participaren els felanitxers següents:

-Joan Luis Amengual (CTP) primer sub-23.
-Joan Ferrer Roig (S’Escapada) amb un temps de 04:07:50.
-Carlos Alcalde Santamaria (CTP) 04:33:58
-Julià Mesquida (Club Ciclista Felanitx) 04:34:58
-Joan Toni Fullana (Club Triatló Montuïri) 04:49:32
-Miquel Àngel Llinàs Febrer (CTP) 05:02:31
-Marc Covas (CTP) 05:33:19
-Antoni Coll (CTP) 05:35:16

Pel que fa al 55.5, amb 500 metres de natació, 50 de bici i 5 km de cursa a peu, els guanyadors foren Adrian Haller i Yéssica Pérez.

Els participants locals:
-Joan Albert Sastre (club triatló Portocolom) amb un temps de 02:10:32 i primer júnior.
-Joan Nicolau (CTP) 02:15:37
-Cristóbal Barceló (CTP) 02:17:35
-Miguel Ángel Cañas (IND) 02:22:40
-Miguel Ángel Sánchez (CTP) 02:24:58
-Jesús Romera 02:26:38
-Toni Vicens Sans 02:27:52
-Philip Lorenz (CTP) 02:29:01
-Andreu Capó 02:30:57
-José Miguel Bermúdez 02:40:56
-Leonor López (CTP) 02:48:42
-Isabel María de Fuertes (CTP) 02:51:05. Segona VET1.
-Biel Serra Serra (CTP) 03:09:29
-Pere Oliver Cantallops

Molta participació en el duatló
Molta participació en el duatló

 

Alguns dels participants del duatló
Alguns dels participants del duatló

Campionat de Duatló de Espanya a Avilés

Al mateix temps teníem representació en el Campionat d’Espanya de Duatló a Avilés; el nostres triatletes Toni Barceló i Bartomeu Caldentey, després d’un problemàtic viatge i unes condicions difícils de pluja, vent i fred, varen fer un destacable paper.

En Toni Barceló, en categoria cadet i després de classificar-se per aquest Campionat d’Espanya al passat Campionat de Balears de Peguera, feu un temps de 25 minuts i 27 segons, i quedà en una meritòria 87 posició de més de 150 duatletes. Gran experiència per a aquest jove duatleta.

En categoria de paratriatló ens va representar el nostre triatleta Bartomeu Caldentey, que venia d’unes setmanes enrere de la concentració de joves promeses paralímpiques París 2024, i on pareix que ja compten amb ell per a un futur equip olímpic.

En aquest Campionat d’Espanya quedà quart de la seva categoria PST-5 (discapacitats lleus) amb un temps de 01:07:56 en una distància de 5 km de carrera a peu, 20 amb bici i 2,5 de carrera a peu.

Enhorabona a tots i a seguir fent feina per a properes proves.

Totes les fotos aquí.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar