25.3 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 21 maig 2022
Acció del partit de l’Infantil femení a Sóller
Acció del partit de l’Infantil femení a Sóller

Cap de setmana previ al pont, amb pocs partits però molt bons. La victòria de l’Infantil femení, les bones sensacions del equips Premini o el gran partit realitzat pel Cadet masculí A a la pista del líder Imprenta Bahia, són alguns dels protagonistes de la jornada.

PREMINI FEMENÍ IFORAVILA – ÀRIDS I SERVEIS GRAVERA CA N’ALOU – CB LA SALLE PALMA
Exigent partit de les nines del Premini femení a Felanitx davant un bon equip com és La Salle de Palma. Les nostres nines van sumant cada setmana als entrenaments i posant en pràctica els conceptes mentre es disfruta de la competició.

BÀSQUET MANACOR – PREMINI MASCULÍ IFORAVILA – ASSESsORIA GUILLEM BORDOY
Gran partit el realitzat pels nostres nins del Premini masculí a la pista de Manacor.

Segurament, el partit més complet del que duim de temporada, amb grans defenses i moltes ganes i companyonia en atac.

JOVENTUT MARIANA SÓLLER 30 – 48 INFANTIL FEMENÍ PROMOCIÓ IFORAVILA – RESTAURANT CAN BERNAT
Important victòria de l’equip Infantil femení a Sóller en un partit que podia ser una trampa, ja que les solleriques venien encadenant uns bons darrers resultats a la competició.

Les nostres nines varen completar un partit molt seriós, defensant molt fort i atacant amb moltes ganes per aconseguir una victòria que pràcticament assegura una gran quarta posició a la fase de Promoció.

BÀSQUET SON SERVERA 47 – 41 CADET MASCULÍ PREFERENT IFORAVILA – TALLER
MASCARÓ BONNIN
Derrota del Cadet masculí B en el partit jugat contra el líder del grup Son Servera.

Faltaven poc més de dos minuts i l’equip estava 3 punts per davall i amb opcions de guanyar, però es varen produir una sèrie de precipitacions que varen dur a aquest resultat final. També, l’escandalosa quantitat de pilotes perdudes no va ajudar a capgirar la situació ni a dominar el partit.

IMPRENTA BAHíA A 92 – 40 CADET MASCULÍ PROMOCIÓ IFORAVILA – INTUROTEL “Hotels & Resorts”
Derrota del Cadet masculí A a la pista del líder Imprenta Bahía A.

Amb només 7 jugadors a causa de les baixes de darrera hora, l’equip es va presentar a una de les pistes més complicades de la lliga amb molt a guanyar i res a perdre. I així va ser.

Els nins varen completar un partit excel·lent, competint de tu a tu durant bastants de minuts davant un dels equips cridats a competir pel Campionat de Balears, molt alegres en atac i intensos en defensa.

Tot i la derrota, les sensacions varen ser molt bones i això els ajudarà a créixer de cara a aquest final de Promoció i per afrontar la segona fase.

darreres notícies

et pot interessar