19.3 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dijous, 24 juny 2021
L'artista Mar Grimalt
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

El jurat del concurs Sona9 d’artistes emergents en català ha fet públics els 18 grups i cantants seleccionats que actuaran a Barcelona, Palma i València. La preliminar de les Illes Balears tindrà lloc al Teatre Xesc Forteza de Palma el divendres 18 de juny i comptarà amb les actuacions de la felanitxera Mar Grimalt (cançó d’autor), Bisuri i Els Mossos (soul’n’rock) de Manacor i Pa Moreno (pop-rock) de Palma.

La 21a edició del Sona9 s’ha convertit en la segona amb una major participació de la història amb un total de 146 propostes presentades.

A diferència de l’any passat, els concerts preliminars es podran celebrar amb públic presencial, tot i que amb una capacitat limitada al 70 %, i a més es retransmetran en streaming a través de les webs d’Enderrock i Sona9. En aquests concerts de vint minuts de durada se seleccionaran les cinc propostes finalistes, quatre per part del jurat i una del públic, que podrà participar a través del vot popular que es realitzarà en línia en cada concert.

La publicació Enderrock escriu: “Mar Grimalt (Felanitx, 1996) engronsa les cordes de la guitarra per mirar d’empetitir els neguits i consolar les pors. Després de publicar Tú y yo aquí (Tuétano Music, 2020), l’àlbum debut del duo Río Ciclo, comença a treure dels calaixos les seves melodies més íntimes. Emmirallada en veus com la de na Maria del Mar Bonet, na Sílvia Pérez Cruz i na Maria Arnal, i per la música d’artistes llatinoamericanes com La Lá i Perotá Chingó, es troba en plena recerca del seu jo sonor, obert a la mutació, l’experimentació i el joc, però encaminat a crear una atmosfera propera, càlida, fràgil i embolcant”.

Podeu escoltar la seva música al seu perfil de Soundcloud.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar