23.4 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 7 octubre 2022

Després d’una interrupció de dos anys, a causa dels fets coneguts per tothom, el passat cap de setmana vàrem recuperar una de les manifestacions musicals més destacades de l’any: les Chopin Sessions. Al Conservatori de Felanitx, alumnes procedents de Bèlgica, Xina, Alemanya i Japó –cap espanyol enguany– varen assistir a unes classes que impartiren els professors Jacques Rouvier, concertista i professor de la Universitat Mozarteum de Salzburg (Alemanya), Piotr Machnik, concertista i professor de l’Academy of Music de Kraków (Polònia), i Oscar Martín, concertista i professor del Conservatori Superior de Música de Sevilla.

Diumenge i dilluns passats, a l’auditori del Conservatori, com ho feien en les ocasions anteriors, els participants oferiren interpretacions d’obres de Debussy, F, Schubert, Bach, F. Chopin, Mozart i L. van Beethoven, amb un domini de la tècnica pianística i una qualitat certament remarcables.

La publicitat que s’havia fet d’aquesta nova edició de les Chopin Sessions va esser molt escassa, i el públic assistent, molt menor que en els anys precedents. Va ésser una llàstima que els aficionats a la música dels grans compositors europeus, per les raons que sien, es perdessin dues manifestacions musicals de gran qualitat.

darreres notícies

et pot interessar

Raquel Vaquer Sunyer, investigadora en ciències marines

“Una àncora d’un vaixell d’uns quinze metres pot arrabassar una clapa de posidònia de 165 feixos”