22.9 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 25 setembre 2021
Pal ensabonat al moll comercial
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Per segon any consecutiu vivim un estiu atípic al qual estàvem avesats. És més, quan els números de la pandèmia sanitària pareixia que anaven per bon camí i moltes de les restriccions s’anaven aixecant, des de finals de juny no s’ha aturat el degoteig considerable i constant de casos, fins al punt que els números han multiplicat els de les anteriors onades. I això que la vacunació de la població va a bon ritme.

L’estiu és sinònim de festes: activitats culturals, esportives i d’oci, principalment perquè són les festes patronals, o no, a Portocolom, a Felanitx i a Cas Concos.

Per la pandèmia, alguns dels actes habituals no s’havien pogut programar, però sí que es recuperava una certa normalitat. Fins i tot s’havia pensat amb un “bon” Sant Agustí. Però tot se n’ha anat en orris per l’augment de casos i molts dels actes programats a Felanitx i al Port s’han hagut de suspendre –com hem anat comentant en setmanaris anteriors– mentre que d’altres han quedat reduïts a la mínima expressió.

D’aquests darrers dies, per exemple, s’han hagut de suspendre els sopars de carrers al Port, que havien de substituir el popular sopar a penyes. Sí que es pogué fer el castell de focs artificials. Tampoc hi ha hagut el torneig de bàsquet 3×3, el Vi d’Estiu, i no hi haurà dia 7 d’agost l’anada en carro de Felanitx a Cala Marçal.

El tribut a Hombres G
El tribut a Hombres G

Sí que s’han pogut fer diferents actes a l’aire lliure, respectant la distància entre persones i amb mascareta. Entre altres actes, hi ha hagut concerts com ara el tribut a Hombres G i dels felanitxers Ipops. La Banda de Música presentà Entre llums i ombres. Empreses de seguretat privada i els voluntaris de Protecció Civil controlaven l’accés i que la gent estàs asseguda i respectàs les mesures. També es va poder fer el pal ensabonat, un clàssic de l’estiu al Port des de fa molts d’anys, la milla urbana, on gran part del públic va estar assegut –fet totalment atípic en temps normals– i la Coral de Felanitx va oferir el concert dins l’església del Port. I així molts més actes dels programats s’han fet amb una relativa normalitat.

Concert de la Banda de Música a l’esplanada de sa Bassa Nova

Per a aquests pròxims dies continuen els actes d’acord amb les mesures marcades pel Govern. Podeu consultar l’agenda a la pàgina 4.

Pal ensabonat al moll comercial
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar