10.6 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dilluns, 24 gener 2022
Joan Roig, Natàlia Gómez i Daniel Gómez, integrants del grup Saïm. FOTO: ©JosepCastejon
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

La festa de la música balear, els Premis Enderrock, han celebrat la seva quarta edició i els candidats felanitxers foren dels més premiats.

Amb dos guardons, per votació popular, la cantautora Maria Hein Puig aconseguí els premis a la millor artista revelació de l’any i a la millor cançó de l’any per la cançó “Sa teva presència”. Per la seva part, el grup Saïm aconseguí el premi de la crítica al millor disc de pop rock per Fràgil.

Maria Hein, a sa Bassa Nova
Maria Hein, a sa Bassa Nova

La cantautora Maria Hein no atura de recollir reconeixements i d’anunciar concerts. A més, està enllestint la gravació del seu primer disc LP que s’espera per a la tardor i del qual ja ha publicat el seu primer senzill (single). Fa uns mesos va ser entrevistada a aquest setmanari, com també l’altre protagonista, Joan Roig, alma mater de Saïm, un dels grups que han sorgit amb més força i amb més urgència en els darrers temps en el terreny del hardcore i power-pop mallorquins. Saïm són Joan Roig (guitarra, veu i compositor principal), Natàlia Gómez (baix) i Daniel Gómez (bateria).

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar