14.1 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Diumenge, 27 novembre 2022
Sergi López amb la bicicleta i a devora, Catalina Romero
Sergi López amb la bicicleta i a devora, Catalina Romero

Dissabte passat, el puig de Sant Salvador va ser testimoni d’una gesta. El metge del Centre de Salut de Porto Cristo i resident a Manacor Sergi López hi va pujar 27 vegades seguides en bicicleta, que venen a ser els més de 8.000 metres de desnivell necessaris per pujar a l’Everest, el cim més alt del món. Un repte solidari per mirar d’aconseguir com més doblers millor per ajudar la jove manacorina Catalina Romero, que pateix paràlisi cerebral i que necessita una nova cadira de rodes més moderna i còmoda.

López, que va començar a pujar en bicicleta Sant Salvador a les 7 del matí de dissabte, va passar tota la nit acompanyat d’amics i familiars que l’estigueren animant en tot moment per acabar el denominat “Everesting Challenge”, que consisteix a pujar els 8.848 metres de desnivell triant una sola muntanya de qualsevol part del món, per pujar-la sense aturar tantes vegades com faci falta fins a sumar l’altura. A més, López no es podia aturar per dormir i només podia baixar de la bici per menjar o canviar-se de roba. Per això, molta gent el va acompanyar tant en bicicleta com corrent devora ell. Diumenge, prop de la una del migdia, després de 30 hores pedalejant acabà aquesta important gesta solidària malgrat la calor, que pitjava fort. Cada 40-45 minuts feia una pujada i cada quatre o cinc hores menjava.

En acabar el repte, el metge es va fondre, emocionat, en una abraçada amb l’autèntica protagonista de la jornada, la jove Catalina Romero. Molta gent, majoritàriament de Manacor, va seguir la gesta i va fer aportacions econòmiques per ajudar a comprar-li la cadira que ha de menester.

darreres notícies

et pot interessar

Condemna en veu baixa