23.4 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 7 octubre 2022
Un dels actes de fa dos anys

Si no hi ha repunts de contagis o mesures més restrictives per part del Govern balear, s’Horta celebrarà les seves festes patronals en honor a Sant Isidre i Cinquagesma entre el 15 de maig i el 6 de juny.

Si tot va bé, les festes s’iniciaran dia 15 de maig, Sant Isidre, amb el pregó a càrrec de Francesc Manresa Barceló, persona vinculada al món del turisme, aficionat a l’esport i al món del motor. Després del pregó, que es durà a terme al pati de l’escola Reina Sofia, se celebrarà un concert tribut, La década prodigiosa. El preu de l’entrada serà simbòlic, un euro, donatiu a l’Associació contra el Càncer. La fira serà dia 23 de maig. Es preveu una exposició de motos i cotxes, trobada de randa de boixets (

) i espais infantils. Durant els quinze dies de festes hi haurà diada de pesca, teatre, espectacle infantil o l’anada a Cala sa Nau en carro, entre altres activitats.

El regidor de Festes, Pedro Acosta, ha explicat que “fa un any que arrossegam unes restriccions complicades, però creim que a poc a poc i complint amb la normativa COVID podem recuperar les tradicionals festes al municipi. L’objectiu és que la gent comenci a sortir i que se senti segura, per això hi haurà diferents espais on es duran a terme aquestes activitats”.

darreres notícies

et pot interessar

Raquel Vaquer Sunyer, investigadora en ciències marines

“Una àncora d’un vaixell d’uns quinze metres pot arrabassar una clapa de posidònia de 165 feixos”