32.9 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimarts, 16 agost 2022
Primera jornada amb pocs partits on els equips Sènior masculins seran els protagonistes del cap de setmana
Primera jornada amb pocs partits on els equips Sènior masculins seran els protagonistes del cap de setmana

Després d’unes merescudes vacances, el passat dilluns dia 3 de gener els equips de major categoria del CB Joan Capó varen reprendre l’activitat amb els primers entrenaments després de festes: els diferents equips Cadet, Júnior i Sènior varen ser els primers que suaren a la tornada a les pistes.

Aquesta setmana han estat els equips Premini, Mini i Infantil que també s’han sumat a la tornada a la feina amb moltes ganes i molta il·lusió després de més de tres setmanes aturats.

Tot i que durant les vacances la pilota es va aturar, els nostres equips Sènior de categoria insular varen conèixer els rivals per a aquesta segona fase de la competició.
El Sènior masculí, entrenat per Kírian Canals, competirà al grup B juntament amb Àgora Portals, CB Nord, Bàsquet Son Servera, CB Santa Maria, UE Llosetina, CB Molinar, CB Son Cotoner, CB Sa Indioteria i Bàsquet Pla.

El Sènior femení de Sebastià Adrover competirà al grup A amb els millors equips de Lliga insular, juntament amb CB Campos, Sa Pobla BC, Bàsquet Manacor, CB Nord, Esporles BC, Àgora Portals i CB Sa Indioteria.

La competició masculina arrencarà aquest mateix diumenge amb la visita dels nostres Sèniors a Àgora, mentre que el pròxim diumenge serà el torn del Sènior femení, que s’estrenarà a casa davant l’Esporles BC.

Ja per acabar, volem recordar que aquest diumenge es reprèn la Lliga Balear Masculina i ho farà amb un autèntic partidàs.

A partir de les 12:30 el Sènior masculí de Jaume Maimó rebrà la visita del Bàsquet Sa Real al Guillem Timoner. Els eivissencs es presentaran a Felanitx com a segons classificats de la categoria, però segur que els nostres jugadors plantaran cara i lluitaran per cercar continuar amb la bona dinàmica de les darreres jornades.

Per accedir a la graderia s’haurà de presentar el codi QR del certificat COVID, assistir-hi amb antelació i complir en tot moment amb els protocols i les mesures de seguretat.

darreres notícies

et pot interessar

Bernat Artigues Ribas. Músic i mestre d'Educació Primària

“Mantenir la il·lusió i la màgia és una de les lluites interiors que tenim molts músics”