23.4 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 7 octubre 2022

CE Felanitx: Esteve Peña, Aitor Vergarachea, Pere Pons (Ramon Huescar), Alejandro Iniesta, Sergio Contreras, Jesús García (Adrià Marín), Adrián Hernández, Adrián Meleo (Reni Frederick), Xavier Bordoy, Sergio Muñoz (Javier López) i Antoni Beas (Bartomeu Campins).

Gols: 0-1, min 8, Gabriel Gómez; 0-2, min 12, Carlos Mora; 1-2, min 58, Adrián Hernández; 2-2, min 89, Alejandro Iniesta.

Àrbitre: Amy Peñalver, assistit per Noelia Muñoz i Adrián Corbelle. Mostraren targetes grogues als locals Jesús García, Esteve Peña, Alejandro Iniesta, Adrián Hernández i l’entrenador Cosme Andreu Monserrat, i als visitants Manuel Ribas i Meissa Sock. En el darrer minut fou expulsat l’entrenador del Felanitx amb vermella directa.

El Felanitx va poder salvar un punt en un partit que es va posar ben prest molt costa amunt amb un zero a dos. Els darrers resultats no han estat òptims per als felanitxers, que ocupen la 18a plaça amb 30 punts i veu com les places de permanència s’allunyen.

Dissabte a les 17.30 h el Felanitx visita la Collera i dimecres dia 30 a les 20 hores juga a na Capellera de Manacor el partit ajornat en el seu dia. A manca de poques jornades, cada encontre ja és una final.

darreres notícies

et pot interessar

Raquel Vaquer Sunyer, investigadora en ciències marines

“Una àncora d’un vaixell d’uns quinze metres pot arrabassar una clapa de posidònia de 165 feixos”