17.6 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 22 octubre 2021
La plantilla de Tercera Divisió del CE Felanitx
La plantilla de Tercera Divisió
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

CE FELANITX: Marc Rey, Pere Pons, Alejandro Iniesta, Sergio Contreras, Jesús García (Antoni Beas), Ramón Huéscar (Khadim Ndiaye), Javier López, Francisco J. Maimó (Rubén Tortosa), Bartomeu Campins (Miguel Álvarez) Adrián Meleo i Lluís Triay (Alejandro García).
GOLS: 1-0, min 44, Precious Osayande; 1-1, min 89, Alejandro Iniesta.

ÀRBITRE: Xavi Cubas, ajudat en les bandes per Sergio Llofriu i Roberto González. Mostraren targetes grogues als locals Daniel Lozano i Cristian Makate, i al visitant Javier López. En el minut 85 els calvianers quedaren amb deu per l’expulsió de Sergio Sevilla degut a una doble amonestació.

En el darrer sospir del partit, un centre-xut des de l’esquerra d’Álex Iniesta, que va entrar per tot l’escaire, va suposar l’empat inesperat del Felanitx, que ja comptava el partit com una nova derrota. Aquest punt aporta alegria al conjunt de Lolo Paniza, que continua lluitant per sortir dela zona delicada de la taula.

Els felanitxers són segons per la coa amb dos punts, i en una setmana tenen triple jornada. Dimecres a les 19.30 hores el Felanitx rebia el Murer en el camp Es Torrentó Mariona Caldentey amb arbitratge de Balle Reus, dissabte a les 17.30 hores visita el Son Verí i dimarts a les 12 hores rep el Mercadal a casa. Els tres rivals situats en la part baixa de la classificació, dels quals s’espera poder treure rendes positives.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar