24.7 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 1 juliol 2022

Va passar divendres dia 13 de maig. Una festa d’aniversari en un foravila, prop de Felanitx. Eren les 23.20 h quan unes patrulles de la policia local es presentaren per dir als participants a la festa que era molt tard per tenir música en directe i que s’havien d’aturar, ja que molestaven mig poble. Repetim hora i lloc: 23.20 h i foravila. I a més la patrulla es va haver de desplaçar a uns quilòmetres de la vila.

Va passar dissabte dia 14 de maig. Una festa en un bar del Port, situat a l’inici de la costa de Cala Marçal, cantonada Plaça des Corso. Eren les 00.45 de la matinada de diumenge quan cap patrulla es presentà al local demanant que no eren hores per tenir la música de DJ a tant volum. Una música que molestava molts veïnats, però no a la policia local. I, a més, la policia segurament va passar per davant, ja que el local entra dins el seu recorregut habitual.

Dues maneres d’actuar, o millor dit, una manera d’actuar i una altra de mirar cap a una altra banda. Per a la policia una cosa és l’esbarjo d’amics en hores “normals” i una altra el negoci renouer en hores intempestives. Vergonyós.

darreres notícies

et pot interessar

Reciclar la policia, també