16.7 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 5 març 2021
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Ha fet trenta anys que estic afiliat al Partit Socialista i pens que no té res de particular que els meus articles de la secció “La política” coincideixin, en ocasions, amb la posició de la columna del partit.

Fa poc més d’un més vaig expressar la meva opinió sobre els fets de la Sala, ocasionats per un regidor trànsfuga del meu partit i el batle d’una formació, el PI, que incompleix els pactes firmats. Pens que, després de recuperada la democràcia a l’Ajuntament, on hem tengut governs del Partit Popular i coalicions de grups més a l’esquerra, en dues ocasions, s’han produït uns fets que perjudiquen la forma de govern establerta després de quaranta anys de dictadura: la moció de censura contra el govern socialista i l’operació citada anteriorment.

M’hauria agradat contrastar el meu parer amb el d’altres persones interessades per la política local, però no ha estat possible. Les cartes que arriben a la redacció o bé menteixen (en Duarte no ha defensat mai la compra del solar de la carretera de Campos, ni ha estat nomenat assessor de res) o expliquen unes coses irrellevants que no tenen res a veure amb el que jo he exposat. Algú creu que pot interessar als lectors del setmanari que jo, en Duarte i altres amics i amigues anem a Can Rosa, a la plaça de les Palmeres o altres bars a prendre un cafè?

És cert que he manifestat que consider en Duarte com el millor regidor de Cultura dels darrers anys i puc aportar algunes actuacions que, al meu parer, avalen l’afirmació: la reforma de l’Auditori i les sales d’exposicions de la Casa de Cultura, els cicles de teatre, les Nitx de l’Art, la col·laboració amb les entitats culturals de la població (les Chopin Sessions en són un exemple), el Certamen d’Arts Plàstiques Ciutat de Felanitx, l’Hemeroteca Municipal, les exposicions d’artistes d’aquí i de fora i el Premi de Poesia Miquel Bauçà, una iniciativa més d’en Duarte, que s’ha convocat per sisena vegada.

Un “Observador” aporta una informació important: “el regidor viu a Campos”. El meu amic, en Mateu Puigròs, que fa més de vuit anys és reelegit batle de Sant Llorenç, viu a Porreres, i la batlessa d’aquesta localitat a ses Salines. Hi ha més casos que no detall.
En “Desenmescarat” afirma que jo prodig “elogis i autobombo” al regidor socialista. Convendria que revisàs el concepte d’autobombo.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar