23.4 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 7 octubre 2022

Com a persona relacionada, fins i tot amiga dels polítics de l’Ajuntament, dels d’ara i dels d’abans, em sent autoritzat a fer algunes consideracions: trob que el primer deure d’un polític és mirar pels ciutadans a fi que se sentin el millor possible, evitant la crispació i deixant de banda tota casta d’egoisme personal.

Fent una mica d’història vull fer avinent que després de les eleccions del 2019 el pacte PSOE-BLOC-PI formaren govern i acordaren que Jaume Monserrat seria batle durant 2 anys i després seria substituït els 2 anys següents per Xisco Duarte.

Monserrat em demanà personalment que continuàs com a batle pedani de s’Horta, ja ho havia estat 4 anys. En aquells moments vaig entendre que no havia de continuar. La il·lusió no me faltava per seguir, però el meu partit havia decidit no tenir la batlia i vaig creure que no era correcte continuar com a delegat del batle a s’Horta. Així ho vaig expressar al batle Monserrat i ell em va fer la comanda que li ajudàs a cercar algú de s’Horta per agafar aquest càrrec, ja que ell no trobava ningú. Jo sabia que en Pep Alou era simpatitzant del PI i vaig intervenir per convèncer-lo.

Poc després vengueren mal donades per en Pep. La desgràcia familiar per la defunció de la seva esposa, la pandèmia,… Per ell no foren temps gens fàcils i aguantà fent tot el que li tocava.

Es va trencar el pacte, cosa que no entenc i segurament els ciutadans no en sabrem el net, i es formà el nou pacte PI-PP més el regidor ex-PSOE Aznar. Amb aquest canvi a na Catalina Soler, o als seus, els faltava que el representant del batle del municipi a s’Horta fos un dels seus (que possiblement ho farà bé) i no pensaren en el mal que això podia fer a la persona substituïda i a la convivència. La política a vegades és ingrata, egoista i fins i tot despietada, però bé, crec que l’hauríem de fer un poc més comprensiva i humana.

Pos aquestes consideracions damunt paper sense intenció d’ofendre ningú. Vull remarcar que per damunt tot som persones i com a tals ens hauríem de tractar.

Pep, aquí tens el suport dels teus amics que tantes vegades hem fet feina junts pel poble.
Seguirem fent feina per s’Horta tot i que alguna vegada ens equivoquem.
Una abraçada per a tu i els teus ● Maties Capó i Col·lectiu s’Horta

darreres notícies

et pot interessar

Raquel Vaquer Sunyer, investigadora en ciències marines

“Una àncora d’un vaixell d’uns quinze metres pot arrabassar una clapa de posidònia de 165 feixos”