19.5 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 7 octubre 2022

Benvolguda Melanie, A les passades eleccions jo no et vaig votar, de fet no et coneixia ni t’havia vist mai. Ara he sabut que deixes el teu lloc a l’Ajuntament, entre d’altres deixes de  ser la regidora de Cultura. Estic segura que tens els teus motius personals per fer-ho i no necessit que es justifiquin.

Com a felanitxera que ja tenc una edat, vull dir que mai en molts d’anys he vist cap regidor més implicat en la cultura del nostre poble que tu, has escoltat i fet un lloc a tots els sectors i persones que t’han demanat espai per poder crear cultura i fer poble, fos de l’estil o corrent que fos. Has estat present a tots i cada un dels actes que des de la regidoria de Cultura s’han organitzat mentre tu hi has estat al capdavant, sempre ajudant des del principi fins a la fi, amb una paraula amable, i agraint als artistes implicats la seva participació. No és fàcil trobar polítics que s’impliquin de veres en la feina com ho has fet tu.

Jo, que som una amant de la nostra llengua catalana i que la defens allà on vaig, sempre que t’he dit una paraula, ho he fet en català, i tu sempre m’has respost en català i ens hem entès sense cap problema. Si t’has acomiadat al consistori en castellà no em molesta, potser et sents més segura a l’hora de fer aquell discurs. Per mi l’important són les obres i els fets, que és el que queda i ens deixes. T’agraesc la teva tasca a la Regidoria de Cultura, i et desitj bona sort en la teva nova etapa.

A les passades eleccions no et vaig votar, el partit que representes no és amb el que exactament m’identific, però és que la política local funciona així, són les persones, i el seu llegat i tarannà, el que a vegades fa que un es decideixi a votar una determinada opció. Qui sap si et tornassis a presentar si el meu vot es podria declinar cap a tu.

Pens que és de justícia donar-te les gràcies, Melanie, per la teva dedicació durant aquest temps • Penelope

darreres notícies

et pot interessar

Raquel Vaquer Sunyer, investigadora en ciències marines

“Una àncora d’un vaixell d’uns quinze metres pot arrabassar una clapa de posidònia de 165 feixos”