25.3 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 21 maig 2022

Que a Felanitx hi ha ciutadans de primera i de segona està clar, i que els que vivim als carrers entre de la plaça de toros i la zona del carrer Porreres estam deixats a la mà de Deu també està clar. Ningú no es preocupa d’arreglar res del barri, les voreres fan por, no es tallen les males herbes, tampoc es recullen els fems que la gent tira, no tenim papereres, molts de vespres la llum al carrer no funciona, i a sobre, quan plou ens posam d’aigua fins a les orelles, sense oblidar que és on els propietaris de cans duen les seves mascotes a fer les feines.

Mentre que l’Ajuntament fa solars privats nets sense problema, els que vivim a aquest barri hem de patir una deixadesa que no és normal a un moment actual on tothom paga religiosament els seus imposts i reclama viure amb una mínima salubritat.

A qui correspongui, no cal que ens convidin a sopars VIP; bastaria que, en lloc de només als que tenen poder, també escoltassin els que no en tenim, perquè també som habitants de Felanitx i els nostres problemes són iguals que els de la resta d’habitants • TT 

darreres notícies

et pot interessar