15.3 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 4 desembre 2021
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Com a votant del Bloc, he llegit atentament una carta al director de la setmana passada signada per un tal Antoni a la qual critica el Bloc dient que és un partit incoherent i contradictori, especialment en temes urbanístics. Els partits són instruments per intervenir en política i, si no serveixen, s’han de canviar o han de desaparèixer. 

Antoni, si la coherència et permet aixecar-te del sofà, munta un partit ecologista. Tothom veurà que ets la perfecció feta persona, hi acudiran els millors entre els millors, l’incoherent Bloc desapareixerà i tots els seus vots seran vostres i guanyareu les eleccions per majoria absoluta. És probable que els altres partits, quan vos vegin, ni es presentin a les eleccions. Abans, això sí, informa’t del que significa una aprovació inicial d’un PGOU i sobretot del que significa a Felanitx.

Antoni, si les teves crítiques al Bloc volen posar de manifest la coherència del PSOE en protecció urbanística, aleshores canvia el sofà per un divan i posa’t en mans d’especialistes • Joan

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar