32.9 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimarts, 16 agost 2022

El dia 7 de maig de 2020 un diari duia aquesta noticia: “El Ibavi contriuira una promoción de VPO en Felanitx en un solar cedido por el Ayuntamento”. Llegint la informació detallava que el solar estava situat al carrer de s’Aigo i que el batle havia firmat amb el conseller un acord i que seria l’Ajuntament que adoptaria la solució per als aparcaments i del nombre final d’habitatges.

El Setmanari del 15 de maig també se’n fa ressò a la portada, però ja anuncia que està en l’aire. La portaveu del PP, Catalina Soler va retreure un acord que no es permetria la construcció d’habitatges de protecció oficial a aquest solar i segons quines zones del centre.

Vist el temps que ha passat i no s’ha fet cap passa per canviar l’acord de no deixar construir ni en cap altre sentit, podem pensar que una vegada més la firma posada pel Sr. Batle a l’acord firmat  tampoc, en aquests cas, no serveix per a res • Un lector

darreres notícies

et pot interessar

Bernat Artigues Ribas. Músic i mestre d'Educació Primària

“Mantenir la il·lusió i la màgia és una de les lluites interiors que tenim molts músics”

Antoni Bordoy Estarellas i Sebastià Pons Bennàssar

“Crec que hi ha un públic que aprecia la feina que feim, les coses que són d’aquí, fetes a Portocolom, que tenen l’essència i la història del lloc”