19.5 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 7 octubre 2022

Hi ha dues maneres de ser regidor de la Sala: una és ser elegit a les eleccions, una altra és que els que foren elegits dimiteixin i els que precedien a la llista passin a ocupar aquest lloc.

Sembla que és prou senzill i fàcil de comprendre per qualsevol, però el PI de Felanitx encara no ho té clar després de tant de temps. De la dimissionària al plenari del mes de setembre, el lloc que ha deixat encara no està ocupat i, fins que la junta electoral no accepti la renúncia dels predecessors, el nou regidor no podrà jurar el càrrec i començar. Això pot passar al plenari de l’octubre o els dels mesos següents. Mentrestant, el PI només té un regidor, per molt que s’esforci a fer creure el contrari. A les eleccions del 2019 el PI va treure dos regidors; tot i tenir la batlia, no va millorar gens ni mica el seu resultat respecte del 2015.

Els electors varen deixar clar quina era l’opció que volien per governar a Felanitx, i no era la del PI, precisament, que va quedar a la coa. Així que accepti la derrota i no vulguin fer veure el que no és; tenir la batlia no els fa guanyadors, sinó tot el contrari • Miquela

darreres notícies

et pot interessar

Raquel Vaquer Sunyer, investigadora en ciències marines

“Una àncora d’un vaixell d’uns quinze metres pot arrabassar una clapa de posidònia de 165 feixos”