32.9 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimarts, 16 agost 2022

Cada any passen els mateixos desastres a l’Arenal gran i ningú fa res per resoldre’ls. Per exemple la setmana passada una organització del port denunciava l’ocupació desmesurada per part del bar que hi ha a la platja, que tanmateix ha seguit i seguirà igual fins que li acabi la concessió.

Un altre exemple és que a partir d’una certa hora no es respecta la zona de bany. Devers les sis de l’horabaixa comencen a entrar-hi impunement i amb el perill que això suposa per les persones que neden, kaiacs, taules de surf, barquetes a rem i fins hi tot alguna barqueta petita a motor, que venen de les embarcacions fondejades, la majoria damunt la posidònia (que això és un altra) i arriben a la platja o a la plataforma perquè els al·lots hi juguin una estona.

Moltes vegades he mirat si hi havia el socorrista i efectivament hi era, però ni ell ni cap altra autoritat feia res per evitar-ho.

Fins quan seguirem així? Per a mi tant Felanitx com el port tenen mala ferida • Una estiuenca desencantada

darreres notícies

et pot interessar

Bernat Artigues Ribas. Músic i mestre d'Educació Primària

“Mantenir la il·lusió i la màgia és una de les lluites interiors que tenim molts músics”

Antoni Bordoy Estarellas i Sebastià Pons Bennàssar

“Crec que hi ha un públic que aprecia la feina que feim, les coses que són d’aquí, fetes a Portocolom, que tenen l’essència i la història del lloc”