19.5 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 7 octubre 2022
Hostes vengueren…

Ja ho diu la dita “Hostes vengueren que de casa ens tragueren”!

Au idò, ja no ens n’amagam gens, venga mem! Barra lliure! Aviat ja no quedarà res per als nadius. Hem de vendre Mallorca fort i no et moguis!!! I clar, amb els preus de mercat, qui pot adquirir qualque propietat? Els de fora poble, bé, millor dit, els estrangers amb bones rendes, bones nòmines, bones pensions… en fi, la classe mitjana de bona part de l’Europa de primera divisió (alemanys, austríacs, finlandesos, noruecs, britànics, etc., etc.)

Però és que ara ja no ens amagam de res, els cercam noltros mateixos les possessions dels nadius!!! No fos cosa que ho haguessin de fer ells tot solets, pots pensar, som una comunitat de serveis, idò venga, servei complet!!!

Aviat vendran a ca nostra i ens trauran defora a puntades de peu i ens faran el retret de “on s’ha vist mai, quina pocavergonya que teniu, com a bons mallorquins heu de vendre ca vostra perquè els europeus de primera puguin gaudir de la vostra Illa!!! Sou uns desagraïts, voler viure a Mallorca de franc a la casa de la vostra família de tota la vida… això és ser molt egoista, heu de vendre ca vostra tant si voleu com si no, anau a viure davall un pont, perquè amb el que vos pagarem, tanmateix no podreu comprar res, saps que és de car poder viure a Mallorca!!!””

En fi, aviat serem els felanitxers els que haurem d’anar cap a Mazarron, el Palmar, Orellana… perquè com bé he dit, HOSTES VENGUEREN…

darreres notícies

et pot interessar

Raquel Vaquer Sunyer, investigadora en ciències marines

“Una àncora d’un vaixell d’uns quinze metres pot arrabassar una clapa de posidònia de 165 feixos”