16.7 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 5 març 2021
imatge d'escombraries a la vila
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

La vertadera desgràcia del Món és la raça humana, això està ben clar, au, ja ho he dit!
I és que aquesta punyetera epidèmia ha mostrat a tothom que ens mereixem moltes de les coses que passen en aquest planeta, no tenim consol.

Primer vàrem escampar guants i mascaretes per tot arreu i ara, els tassons i envasos d’aquells que van a cercar-lo als cafès i que, encara que hi hagi poals de fems per tota la vila, sí o sí, els han de tirar pel carrer. És que fins i tot, just al voltant de les papereres n’hi trobam tirats per terra. Què passa aquí? Que juguen a bàsquet amb els tassons i no encerten o què??? Es deuen pensar que són n’Epi, “se la juega Epi, se la juega España” que deia aquell…, ah, perdona que els milenials no ho heu entès?, clar vosaltres sou més de “triple de la bomba Navarro”! I per no discriminar les noves generacions, ara no sé ben bé si tenen qualque definició, direm… “mandarina de Sergio LluL… “ els forasters ho saben fer la doble ela final!! Bé, tornarem al tema que de vegades em perd una mica. Idò això, que no som capaços d’encertar les coses dins el fems. Uns porcots som tots, i que em perdonin els porcs.

En fi, ara que els governs són molt donats a posar normes dia sí i dia també, per mirar de superar aquesta crisi, trob que podrien fer obligatori, per evitar arribar a tancar els negocis o que els hagin de multar per culpa de la mala gent, que cadascú hagués de dur el seu tassó o envàs de vidre de ca seva, evitaríem brutors pels carrers i despeses innecessàries pels negocis i, a tots els que no compleixin la norma, no està bé dir-ho i no vull mal a ningú però…, bé, que fossin els darrers de la cua per rebre les vacunes i mentre esperen, guàrdies diàries als hospitals guardant els malalts de la Covid, això sí, si volen un EPI, i ara no parl de bàsquet, se l’hauran de comprar ells.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar