23.4 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 7 octubre 2022
Arribada a meta

La 20a edició de la Milla tornarà després d’un any d’aturada per la situació sanitària. Dia 25 de juliol, amb motiu de les festes de Sant Jaume, a les 18 h tornaran a córrer pel carrer Pescadors les categories més petites seguides dels corredors de les diferents edats, acabant amb els experimentats. 

Enguany, per tal d’evitar aglomeracions, les inscripcions es formalitzaran únicament de forma online a través de la plataforma Sportmaniacs a la següent URL https://sportmaniacs.com/c/milla-atltica-xx-trofeu-portocolom.

Les inscripcions restaran obertes fins dia 23 de juliol inclòs. Enguany, per a les categories sub-18 i majors (2005 i anteriors) es donarà un obsequi d’una camiseta i tindrà un cost de 10 €. Per als més petits la inscripció serà gratuïta. 

Recordam que enguany les curses es desenvoluparan d’acord amb les mesures sanitàries vigents, i demanam a tots els participants que acudeixin amb mascareta fins al moment de la sortida, i que compleixin totes les indicacions de l’organització, així com evitar les aglomeracions d’acompanyants i espectadors, respectant les zones de pas i ocupant les zones preparades per a aquest.

darreres notícies

et pot interessar

Raquel Vaquer Sunyer, investigadora en ciències marines

“Una àncora d’un vaixell d’uns quinze metres pot arrabassar una clapa de posidònia de 165 feixos”