15.3 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 4 desembre 2021
basket-24-09-2021
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Aquest dissabte s’estrenaran a la competició els nostres equips Júnior del Club, els quals ambdós debutaran a la Promoció a la Lliga Interilles al Poliesportiu Guillem Timoner de Felanitx.

Les primeres a jugar seran les nines del Júnior femení Iforavila – Ramaders Agrupats, que debutaran a les 17 h rebent la visita del CB Cide de Palma.

Tot seguit, a les 19 h serà el Júnior masculí Iforavila – Cas Vilafranquer, que també rebrà la visita del Bahía San Agustín.

Dos grans partits per estrenar oficialment les competicions d’aquesta temporada.

Dissabte també jugarà el seu primer amistós el Cadet masculí Iforavila – Inturotel A, que rebrà a les 12 h la visita a Felanitx de La Salle Palma B abans d’estrenar-se a la competició la propera setmana.

El capvespre serà el Sènior masculí Iforavila – Ladrillerías Mallorquinas de Lliga Balear, que jugaran el darrer amistós de la pretemporada al Palau d’Esports del Bàsquet Ciutat d’Inca.

La setmana passada tres dels nostres equips varen disputar alguns amistosos de pretemporada. El primer va ser el Sènior masculí Iforavila – Const. HLG de Lliga Insular, que varen rebre divendres el CB Joventut de Llucmajor, un rival molt físic i intens, la qual va ser una bona primera prova abans de la competició.

Dissabte varen ser les nines del Júnior femení que reberen a Felanitx el CB Campos, també en un bon primer partit.

Diumenge de matí el Sènior femení Iforavila – Àrids i Serveis Ca n’Alou varen jugar a Binissalem el primer amistós de pretemporada contra el Fundación ASNIMO de Lliga Balear en un partit de menys a més i que servirà per afrontar la primera jornada la propera setmana.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar