19.5 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 7 octubre 2022
Tots els participants al campus de la setmana passada al Guillem Timoner
Tots els participants al campus de la setmana passada al Guillem Timoner

La setmana passada es va dur a terme la XXIX edició del campus de l’Escola de Bàsquet Felanitx i el CB Joan Capó, un esdeveniment dividit en 5 dies i que va ser un gran èxit entre tots els participants.

Més de 100 jugadors i jugadores de totes les edats i de diferents indrets vàrem gaudir de 5 dies de molt de bàsquet: entrenaments els dematins i competicions els capvespres en un ambient espectacular al Poliesportiu Guillem Timoner de Felanitx.

A més, vàrem tenir temps de moltes més coses com la quedada a dormir el dijous al poliesportiu on tots els participants vàrem sopar de torrada i vàrem gaudir de la pel·lícula Space Jam 2. A més, vàrem rebre la visita del jugador de LEB Or del Palmer Palma Joan Feliu, que va passar amb nosaltres un horabaixa molt divertit.

Volem tornar a donar les gràcies a totes les famílies per confiar en nosaltres, a tots els participants, als entrenadors i als monitors, a l’Ajuntament de Felanitx, Poliesportiu Guillem Timoner a l’encarregat del bar, Toni Sánchez, i a tots els que han fet possible aquesta setmana.

Amb el torneig 3×3 i el campus ja finalitzats només ens queda acabar de perfilar una nova temporada de bàsquet que esperam amb molta il·lusió i ganes. Estau atents a les nostres xarxes socials que molt aviat tendreu novetats, així com tota la informació per efectuar la inscripció per a la temporada 2022-2023.

darreres notícies

et pot interessar

Raquel Vaquer Sunyer, investigadora en ciències marines

“Una àncora d’un vaixell d’uns quinze metres pot arrabassar una clapa de posidònia de 165 feixos”