32.9 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimarts, 16 agost 2022
Categoria jove femení
Categoria jove femení

El passat dissabte, i després de dos anys, vàrem poder gaudir al Pavelló Toni Peña de Portocolom del tradicional torneig de 3×3 del CB Joan Capó. 43 equips de totes les categories i indrets varen passar gust i competir durant tota la jornada en un fort ambient de bàsquet amb gent del club i d’altres indrets de l’illa.

Sènior masculí
Sènior masculí
Sènior femení
Sènior femení
Categoria Jove masculí
Categoria Jove masculí

 

Més de 400 persones passaren pel pavelló durant tota la jornada entre jugadors, jugadores, pares, mares i aficionats.

Un èxit rotund que demostra que el bàsquet interessa i que la gent esperava aquesta cita amb moltes ganes i il·lusió.

Els campions més destacats d’aquesta edició foren: De verro a Sènior masculí; Cosa nostra a Sènior femení; Bales de palla a categoria Jove masculí i Agafa’m si pots a categoria Jove femení.

Des del CB Joan Capó volem donar les gràcies a l’Ajuntament de Felanitx per totes les facilitats i volem agrair públicament la feina de tota la directiva per organitzar l’esdeveniment i que tot anàs perfecte durant la jornada.

També volem recordar que durant tota aquesta setmana s’ha duit a terme la XXIX edició del Campus de Felanitx de Bàsquet, el qual ha tornat a recuperar el seu tradicional format i que enguany ha comptat amb més de 100 nins i nines del nostre club i d’altres indrets de l’illa i la Península. 

Aquest divendres tancarem aquesta setmana tan especial amb la cloenda, on tots els pares i mares podran venir i gaudir del final de campus durant l’horabaixa. Us hi esperam a tots!

darreres notícies

et pot interessar

Bernat Artigues Ribas. Músic i mestre d'Educació Primària

“Mantenir la il·lusió i la màgia és una de les lluites interiors que tenim molts músics”