15.3 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 4 desembre 2021
Acte de presentació de la Trail, a la seu de la PB Els Tamarells.
Acte de presentació de la Trail, a la seu de la PB Els Tamarells.
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Tot a punt per a diumenge dir no al càncer

La setena edició de la Trail Solidària promet rompre els registres anteriors. Serà aquest diumenge a les 8.30 hores en el Parc Municipal de Felanitx. Ja s’han superat els 300 regals i un equip de seixanta voluntaris estan preparats per a una jornada històrica. Esportistes com el corredor Alejandro Forcades, el tennista Rafel Nadal, la jugadora Mariona Caldentey, el ciclista Enric Mas, el jugador Pedro Bigas, el tennista Jaume Munar, el ciclista Lluís Mas, el jugador Abdón Prats, entre molts altres, i clubs com el FC Barcelona, Manchester City, R. Mallorca, At. Balears, etc. s’han posat al costat de la Trail Solidària amb valuosos obsequis per sortejar entre els participants. Paperetes a dos euros esperen diumenge la vostra solidaritat per a ajudar a combatre el càncer. Fins a les 9.30 hores hi ha de temps per a comprar-les, a les 10 hores surt la volta de 17 km corrent per la muntanya i a les 10.05 h la caminada de 10 km. Suma’t i guanya, t’esperam aquest diumenge al matí al Parc Municipal.

Presentació de la VII Trail Solidària

Divendres passat tenia lloc en la nostra seu la presentació de la setena edició de la Trail Solidària, amb l’assistència del batle, Jaume Monserrat, i dels regidors Catalina Soler i Joan Aznar, Aina Mercadal com a presidenta de l’Associació Comarcal Contra el Càncer, acompanyada de representants de les associacions locals de Felanitx, Manacor, Son Servera, Artà, Sant Joan i Vilafranca. Així mateix, hi eren presents la secretària de la Federació de Penyes Barcelonistes de les Illes Balears, Maria dels Àngels Obrador, el cap de Protecció Civil a Felanitx, Joan Mas, membres de la junta directiva de la PB Els Tamarells, voluntaris i mitjans de comunicació.

Els parlaments de Sebastià Oliver, president de la penya, Aina Mercadal i del batle, Jaume Monserrat, donaren pas a la mostra del cartell i a les corresponents fotografies. El convenciment general és que diumenge es marcarà una nova fita que ajuntarà solidaritat, esport i natura.

Programació TV Sports en la nostra seu

Per a la setmana següent tenim aquesta programació per als nostres socis i sòcies en la seu (C. Horts, 50):

– Dimecres dia 1 a les 17.30 h: Copa d’Europa de futbol-sala: FC Barcelona – Dobovec.

– Divendres dia 3 a les 18.30 h: Eurolliga de bàsquet, Anadolu Efes – FC Barcelona.

– Dissabte dia 4 a les 12 hores: Lliga Iberdrola: FC Barcelona – Athletic Bilbao; i a les 16.15 h, Lliga Santander FC Barcelona – R. Betis.

Recomanam reserva de plaça a l’adreça pbelstamarells@gmail.com

La Junta Directiva

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar