25.3 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 21 maig 2022
Detingut un lladre acusat de nombrosos robatoris

La Guàrdia Civil de Felanitx ha detingut un “violent” lladre de 26 anys arran de nombrosos robatoris duits a terme en vehicles i en diferents comerços del poble. A més, l’home, resident al municipi i de nacionalitat espanyola, tenia pendents dues requisitòries judicials d’ingrés a la presó.

Segons fonts de la investigació, l’ara detingut únicament es deixava veure per dur a terme la seva activitat delictiva, cometent robatoris en vehicles i en comerços, per després tornar-se a amagar per evitar ser arrestat.

Des de feia diverses setmanes estava amagat i només sortia a la via pública per cometre els fets il·lícits. Per això, dies abans de la detenció la Guàrdia Civil establí un setge en una plaça del poble (no ha transcendit quina) després d’haver estat identificat per uns agents, i comprovà que, per no ser reconegut, feia ús d’una peça de roba de coll per amagar el rostre i anava amb roba molt grossa.

Entre un sector de la població s’havia generat gran alarma social per aquests fets, ja que l’home és conegut per la seva agressivitat i violència, tal com ha informat l’institut armat. Després de ser posat a disposició judicial, se’n va decretar l’ingrés a la presó.

darreres notícies

et pot interessar