25.3 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 21 maig 2022

El Consell Regulador de la Sobrassada de Mallorca ha concedit la Medalla d’Or de l’entitat a l’empresa felanitxer Josep Lluís Munar Masot.

En Pep Lluís, fill i pare d’elaboradors d’embotits, ha dedicat més de cinquanta anys de la seva vida a la seva empresa familiar, Embutidos Munar SL, però també ha fet molta feina per al bé general del sector. Va ser promotor i primer president de l’Associació de Fabricants de Sobrassada de Porc Negre de Mallorca, i el 1993 es va nomenar el Consell Regulador Provisional de la Denominació Específica Sobrassada de Mallorca, del qual en Pep Lluís Munar va ser designat vocal constituent.

Des de llavors, i fins a la seva jubilació, sempre ha estat vocal electe, i sempre ha estat un gran defensor de la qualitat de la sobrassada de Mallorca. Com sempre ha dit, “la sobrassada és un patrimoni dels mallorquins i no l’hem de deixar perdre”.

Avui li serà lliurada la merescuda Medalla d’Or a l’assemblea anual del Consell Regulador Sobrassada de Mallorca, que se celebra a l’Hotel Valparaíso de Palma

darreres notícies

et pot interessar