23.4 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 7 octubre 2022

La regidoria d’Educació ofereix, per segon any consecutiu, a les famílies amb infants d’entre 0 i 12 mesos una sèrie d’activitats i tallers amb l’objectiu de fer acompanyament en la seva tasca educativa. L’Espai nadó i de joc s’iniciarà el mes d’octubre al local de l’Associació de Veïnats de Portocolom (Avinguda Cala Marçal, 15) i a la sala del Convent de Sant Agustí de Felanitx (c. Sant Agustí).

La regidora d’Educació, Marta Cano, ha explicat que “l’any passat, aquests tallers varen tenir molt bona acollida –hi assistiren unes vint famílies- i hem pensat que és una tasca que s’ha de programar cada any perquè té molta demanda sobretot per a famílies que tenen infants que no estan escolaritzats. Així, les famílies poden compartir les experiències, angoixes, el dia a dia i el desenvolupament dels infants i els sentiments dels pares i mares en situacions que no saben com abordar”.

El preu públic establert és de 4 euros per sessió amb un total de 15. Les inscripcions es poden fer per correu electrònic a marta.cano@felanitx.org

darreres notícies

et pot interessar

Raquel Vaquer Sunyer, investigadora en ciències marines

“Una àncora d’un vaixell d’uns quinze metres pot arrabassar una clapa de posidònia de 165 feixos”