17.6 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 22 octubre 2021
Inversió de 40.000 euros en el manteniment d’espais públics
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

L’Ajuntament està invertint 40.000 euros a millorar els diferents espais públics del municipi, principalment zones on hi ha jocs infantils, així com altres infraestructures dedicades a l’oci i a la salut. Actualment es realitzen tasques de manteniment a tots els parcs del municipi, pintant els jocs i substituint els elements deteriorats.

Pròximament s’instal·laran jocs nous al Parc Municipal de sa Torre i se substituirà el paviment de la zona recreativa. També s’actuarà a les zones d’oci del polígon industrial i del poliesportiu Guillem Timoner. Una altra de les tasques previstes és la revisió i la millora de les màquines biosaludables, de les quals se n’instal·laran de noves i canviaran d’ubicació.

El regidor d’Espais Públics, Joan Aznar, ha explicat que “seguim amb la renovació i ampliació dels espais d’oci. És una tasca que es va veure aturada amb la pandèmia perquè havíem de destinar recursos a altres prioritats i que ara continuarem. Amb aquestes feines de manteniment també farem una revisió de les zones destinades a l’esbarjo per a cans del polígon, així com s’ha fet al passeig Joan Estelrich”.

Des de l’Ajuntament recorden que l’any 2016 es va millorar la zona infantil de la plaça Pax després de molt de temps en desús. El 2018 es va fer una revisió dels jocs de Portocolom, s’Horta i Cas Concos i es va substituir el paviment de Portocolom i Cas Concos amb la col·locació de gespa. Així mateix –expliquen–, al Parc municipal es va instal·lar la tirolina i el joc d’equilibri, mentre que el 2019 es varen crear noves zones per als més petits a la plaça Espanya.

Finalment, l’Ajuntament informa que aquesta setmana, la zona de l’skatepark del poliesportiu de sa Mola està tancada per tasques de manteniment al paviment.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar