32.2 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimarts, 16 agost 2022

El passat 30 de juny es va saber que dues cançons de la cantautora felanitxera Sara Reus varen ser nominades i finalistes a millor cançó pop/rock d’Europa dels premis  Intercontinental Music Awards 2022, amb les cançons ’Volver a nacer’ i ’Si a mi lado tú estás’.

Diumenge passat, la jutgessa del premi, Rachel Walker Mason (coneguda compositora i coach vocal internacional) va concedir el palmarès a la cançó ’Si a mi lado tú estás’, inclosa al seu darrer disc Por amor al arte, com a millor cançó pop rock d’Europa.

Els premis Intercontinental Music Awards, amb seu a Los Angeles (Califòrnia), són una competició de talents musicals que avalua les cançons des d’una perspectiva global i ètnica a través d’un panell de jutges de primera línia, que són professionals actius i executius de la indústria musical.

Aquest guardó li arriba mentre es troba gravant el tercer disc d’estudi i preparant els pròxims concerts; un d’aquests, a Felanitx, a la verbena de dia 19 a les 22.45 hores, al Parc Municipal.

La defineix un pop-rock fresc i actual, amb cançons d’amor i temàtiques socials. Els seus treballs discogràfics són autoproduïts i autoeditats i compta amb diversos senzills, un EP (Pinzellades, 2019) i dos discos al mercat (A mi manera, 2015 i Por amor al arte, 2019), aquest darrer guardonat amb el premi Enderrock al millor disc en llengua no catalana 2020.

Recordem que na Sara es va iniciar en aquest món des de ben petita; va compondre la seva primera cançó amb només deu anys. Prové d’una família de músics felanitxers.

darreres notícies

et pot interessar

Bernat Artigues Ribas. Músic i mestre d'Educació Primària

“Mantenir la il·lusió i la màgia és una de les lluites interiors que tenim molts músics”