17.6 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 22 octubre 2021
noticia-sancions-basura
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

L’àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament ha presentat el balanç de la campanya “No abandonis els trastos i voluminosos” feta fins al passat dia 10 al municipi, amb la finalitat de conscienciar la ciutadania de no treure el fems i trastos fora de les hores establertes i a indrets inadequats.

Durant la campanya s’han repartit cartells i fullets informatius, principalment als llocs més problemàtics del municipi. En total, unes 200 persones han rebut informació per part dels informadors. Les dues persones que han fet la feina en una primera part de la campanya s’han dedicat a informar, mentre que a la segona part, dins el setembre, han pres les dades de les persones ’infractores’ i n’han donat part a la Policia Local per tramitar la sanció corresponent.

La majoria dels ’informats’ (que no ho feien bé) han estat mallorquins, seguit d’estrangers i població magrebina. Entre l’1 i el 10 de setembre s’han sancionat cinc persones per tirar el fems en hores que no tocava, runes a un solar o no dipositar el cartó als contenidors corresponents diverses vegades.

La regidora de Medi Ambient, Catalina Soler, ha comentat que “estam satisfets d’aquesta primera campanya informativa, però queda molta feina a fer per conscienciar la ciutadania de com i quan han de treure el rebuig o coses que ja no necessiten a ca seva. Amb el servei de recollida selectiva l’any que ve esperam minvar aquesta problemàtica”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar