32.2 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dimarts, 16 agost 2022
Alba Shkeli, guanyadora absoluta
Alba Shkeli, guanyadora absoluta

Per segon any consecutiu el Conservatori de Felanitx ha organitzat el concurs internacional de piano en línia Chopin Sessions Felanitx.

El certamen que s’organitza en quatre distints grups, segons l’edat dels concursants, ha comptat amb la participació de quaranta-set pianistes provinents d’Alemanya, Anglaterra, Brasil, Corea del Sud, Espanya, Estats Units d’Amèrica, Hong Kong, Índia, Itàlia, Japó, Kazakhtan, Romania, Suïsssa, Ucraïna i Xina.

El jurat format pels prestigiosos professors i concertistes de piano Piotr Machnik i Michal Bialk (Polònia) i Óscar Martín (Espanya) han valorant durant aquest passat mes de juliol totes les interpretacions dels pianistes i han convingut en l’alt nivell de tots ells, fet que ha obligat a atorgar alguns premis exaequo.

El participants que han obtingut el primer premi en  cada una de les categories són:

Grup  2011 / 2012: Isabella Xue (EUA) i Inácio Widt (Brasil) 

Grup 2007 / 2010: Norah Wanton (Itàlia) i Soraya González (Anglaterra) 

Grup 2004 / 2007: Megumi Maekawa (Japó) i Wiktor Gasion (Polònia)

 Grup, sense límit d’edat: Alba Shkreli (Suïssa) 

A la pàgina web: www.musicafelanitx.org/Guanyadors_2022 podreu trobar la relació de tots els premiats, així com els enllaços a les seves interpretacions.

Finalment s’han de destacar les Mencions d’Honor que el jurat ha atorgat a Amelia Luiten i a Pau Oliver Rosselló, alumnes ambdós de la professora del Conservatori de Felanitx, Maria Tomàs Vicens. 

darreres notícies

et pot interessar

Bernat Artigues Ribas. Músic i mestre d'Educació Primària

“Mantenir la il·lusió i la màgia és una de les lluites interiors que tenim molts músics”