15.3 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 4 desembre 2021
noticia-fira
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Després d’un any i mig sense que es poguessin celebrar fires, per aquest cap de setmana, l’Ajuntament ha preparat alguns actes per ’recuperar’ la Fira de Sant Miquel.

Demà dissabte, a les 19 hores, hi haurà una mostra de música i ball tradicional a càrrec de S’Estol des Gerricó, a la plaça d’Espanya. Un poc més tard, a les 20.30 hores, a la Casa de Cultura hi haurà la gran festa de la lectura amb Literanit, una reivindicació del paper que té la literatura a la vida; una activitat presentada sota el títol “Natura i frases fetes”, a càrrec de filòloga i professora Bàrbara Sagrera.

Diumenge, dia de la fira, hi haurà paradetes pels carrers de costum, i també el dematí, a la plaça Pax, hi haurà concurs de fer gelats amb la col·laboració de Gelats Neu d’Or, a més de la Ludoteca, un espai de joc per totes les edats i una actuació infantil a càrrec de Neo-Rural titulada “Els pirates desventurers”.

Tot el cap de setmana, els comerços que ho desitgin poden participar a la fira d’oportunitats, on podran vendre a un preu més econòmic els seus productes de final de temporada. Dissabte ja oferiran descomptes, mentre que diumenge, per a tots aquells que hi vulguin participar i no estiguin dins el circuit de la fira, hi haurà unes carpes muntades a la plaça Pax per als comerciants d’altres nuclis de població del municipi. 

El regidor de Comerç, Rafel Rubio, ha explicat que “els comerciants que vulguin liquidar els seus productes tindran l’oportunitat de fer-ho en aquesta fira. És vera que la fira de Sant Miquel s’havia convertit en un mercat dominical més i passava una mica desapercebuda. No és una fira temàtica, com pot ser la del Pebre Bord, però enguany li volem donar aquest caire comercial i amb les activitats infantils donar als petits l’oportunitat d’acomiadar-se de l’estiu amb aquests actes per a ells”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar