17.6 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 22 octubre 2021
Calin Fleuri
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Des de fa uns mesos, els aficionats al trot segueixen la feina d’un cavall que ha revolucionat els hipòdroms. Es tracta de Calin Fleuri, entrenat pel jove menador felanitxer Xisco Bennàssar (Moia).

Els que compraren aquest cavall ens expliquen com va arribar aquí: tot va començar amb un bauxa, a principis de març, on un grup d’amics varen decidir comprar un cavall. En aquesta bauxa hi havia el menador Xisco Bennàssar i li encarregaren que començàs a mirar un cavall francès per córrer a Mallorca. En Xisco va fer el que li varen comanar i va trobar un cavall; varen acceptar, i aquest cavall que havien comprat estava en competició i va guanyar. La sorpresa va ser quan varen anar a pagar-lo, ja que els varen demanar més doblers, cosa que no varen acceptar. Així les coses, en Xisco va seguir cercant per França i va trobar un altre cavall, el pagaren i l’enviaren cap a Mallorca. 

Finalment, el 27 de març arribà a Felanitx, a la Finca de Son Reus, on sota la preparació de l’entrenadora Marina Salleras i la supervisió i menador Xisco Bennàssar, hi començaren a fer feina per posar-lo a punt. Dia 3 de maig debutà a l’hipòdrom de Son Pardo amb una victòria, i a dia d’avui el cavall segueix invicte: du 10 carreres disputades i 10 primers, i ha baixat el seu propi rècord de França a 1.13.6, fet que molts pocs cavalls han fet aquesta proesa de debutar, fer 10 primers seguits i baixar el seu rècord. 

Els integrants que formen aquesta petita ’penya’ són el grup d’amics format per Rafel Roig, Pep Covas, Sebastià Palmer, Miquel Ramis, Jaume Vidal, Xisco A. Mestre i Miquel Àngel Riera.

En Calin Fleuri segueix entrenant per aconseguir noves victòries i fer que el nom de Felanitx torni estar a un lloc privilegiat dins el món del trot. 

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar