25.3 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 21 maig 2022
Els camions injectant formigó al moll
Els camions injectant formigó al moll. Foto de Salvem Portocolom

El Bloc incideix que les obres de restauració de l’empedrat del moll de la Duana no estan seguint les mesures acordades; per això, ara demana la dimissió del director general de Ports del Govern, per “mentider”.

En una nota de premsa, el Bloc explica que “cada dia es fa més evident que les obres no són de restauració. Les imatges parlen per si soles. S’està fent un moll nou que està perdent l’essència de l’antic. El bessó del moll ja no és de pedra, sinó de formigó. Falta veure com quedarà l’empedrat superficial. Però tant si queda bé com si queda malament, ja no serà el mateix moll mai més”.

Manifesten que PortsIB, encapçalat per Xavier Ramis, va anunciar just abans de començar les obres que se seguiria la tècnica tradicional de construcció. “Una mentida per calmar els ànims entre els veïns de Portocolom. Però ara, una vegada començades les obres, aquesta promesa ha quedat en no res”, expliquen.

Per aquest motiu, des del Bloc “demanam la dimissió de Xavier Ramis i la revisió urgent del projecte. No podem seguir perdent més metres de moll”.

darreres notícies

et pot interessar