19.5 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 7 octubre 2022

L’aparcament del pavelló poliesportiu Toni Peña de Portocolom acollí, divendres passat, una nova vetlada musical conduïda pel polifacètic artista i presentador de televisió, el felanitxer David Ordinas, a la qual participaren un bon nombre d’artistes –amics seus- que l’acompanyaren sobre l’escenari per fer passar –i passar ells- un vespre molt agradable a les prop de 400 persones que hi assistiren.

Com sempre, sota l’organització de l’associació sociocultural Es Llaüt, tornà a ser un concert a benefici de la població de Burundi on du a terme la seva tasca pastoral el capellà felanitxer Jaume Obrador (Xamarrí). Es varen vendre 388 entrades i es va aconseguir una recaptació de 5.086 euros, comptant les donacions. 

Damunt l’escenari, acompanyaren en David Ordines els següents artistes, alguns de felanitxers: Pablo Puyol, Virginia Bordal, Maria Hein, Nico Veloso, Bàrbara Andreu, Ernest Fuster, Mar Grimalt, Uma Ensamble Vocal i ’Sa Cabra que Sopa’ amb en Pere i en Curro integrants de ’Cool the Suck’, equip que durant moltes de setmanes ha participat al programa que presenta en David a IB3TV ’Jo en sé més que tu’.

darreres notícies

et pot interessar

Raquel Vaquer Sunyer, investigadora en ciències marines

“Una àncora d’un vaixell d’uns quinze metres pot arrabassar una clapa de posidònia de 165 feixos”