15.3 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 4 desembre 2021
El mur motiu de polèmica, vist des de la part exterior del recinte
El mur motiu de polèmica, vist des de la part exterior del recinte
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Arran de la nota de premsa del PSOE en què denunciava el mal estat d’una de les parets del cementeri municipal de Felanitx, des de l’Ajuntament han informat que aquesta setmana alguns regidors del govern local, acompanyats de tècnics d’Urbanisme, han visitat el recinte i “s’ha pogut comprovar que el greu estat d’un mur del cementeri no és més que pura demagògia per part de l’oposició. La part exterior del mur limita amb un camí cap a unes parcel·les rústiques, el qual amb el temps ha entrat en desús i es va fent net puntualment per mantenir-lo desbrossat”. Segons el regidor del cementeri, Joan Aznar (ex-PSOE) “el PSOE de Felanitx menteix descaradament, el mur no posa en risc el recinte ni molt manco els visitants, ja que és una zona exterior no accessible per al públic. La vegetació no posa en perill el mur en qüestió. És una irresponsabilitat per part del PSOE crear falses alarmes socials”.

Finalment, expliquen que l’equip que fa feina en el manteniment del Cementeri “té cura a diari d’aquestes instal·lacions, tant amb la neteja com amb qualsevol actuació d’urgència que s’hagi de realitzar”.

Reacció del PSOE

D’altra banda, unes hores després del comunicat de premsa de l’Ajuntament, els socialistes han tornat a insistir en el mal estat en què es troba aquesta paret per la part de dedins i critiquen que “el batle utilitza les xarxes socials de l’Ajuntament per interès partidista”.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar