23.4 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 7 octubre 2022
Acte de presentació de les activitats
Acte de presentació de les activitats

Diumenge dematí Felanitx celebrarà la coneguda Fira de Sant Miquel. Per tal de realçar-la, enguany se centrarà en la temàtica del ball, a més de posar en valor el producte local, artesà i d’alimentació.

A banda de la típica fira pels carrers de costum el dematí, el Parc Municipal serà l’epicentre del ball, on es mostraran les diferents modalitats de ball que poden trobar a les acadèmies de les Balears. Tant dissabte horabaixa com diumenge, podran gaudir i informar-se de les diferents disciplines de ball, tan social, esportiu, en línia o de saló.

En aquesta primera fira, hi participaran una quinzena d’acadèmies i clubs de ball de Felanitx, Campos, Palma i Manacor, que exposaran el que ofereixen als usuaris. Els assistents veuran i podran participar dels diferents tallers que es facin i al mateix temps accedir a la informació de l’escola. S’espera també la participació d’un modista i un perruquer, ja que els balls requereixen d’una vestimenta diferent per cada modalitat.

El regidor de Fires i Mercat, Rafel Rubio, ha explicat “es pretén que aquest cap de setmana Felanitx sigui un referent a l’illa amb aquesta fira de ball. La idea és que les diferents acadèmies, escoles socials o grups que es dediquen a les diferents modalitats tenguin un punt de trobada amb tallers. Dissabte hi haurà una petita revetla on es farà ball de saló i s’acabarà amb una festa llatina. Hi haurà activitats tot el cap de setmana, ja que és un sector que mou molta gent”.

Per la seva part,el president de la Federació Balear de Ball Esportiu, Toni Barceló, ha remarcat que “sempre hem tengut la idea de congregar totes les modalitats de ball a un mateix lloc, més que res perquè la gent pugui triar el tipus de ball que vol aprendre, ho pugui veure i agafar tota la informació que necessiti”.

A la roda de premsa de presentació dels actes, el batle, Jaume Monserrat, va agrair “la col·laboració de tot el col·lectiu per donar suport al projecte de la regidoria de fires; així es dona un altre caire a la Fira de Sant Miquel. La intenció és no perdre aquesta fira i que se segueixi un altre format més dinàmic. Esperem que el temps ens acompanyi”.

darreres notícies

et pot interessar

Raquel Vaquer Sunyer, investigadora en ciències marines

“Una àncora d’un vaixell d’uns quinze metres pot arrabassar una clapa de posidònia de 165 feixos”