15.3 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 4 desembre 2021
La tècnica Bel Artigues, el batle i la regidora Marta Cano
La tècnica Bel Artigues, el batle i la regidora Marta Cano
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

La regidoria de Joventut de l’Ajuntament ha presentat les activitats que tradicionalment s’ofereixen per les vacances de Nadal. Es divideixen en tres grups: la “Ludoteca de Nadal”, “Nadal Jove” i el Curs de Premonitors, que es duran a terme entre el 23 de desembre i el 7 de gener.

La tècnica de Joventut, Bel Artigues, ha comentat que “volem donar l’oportunitat als joves que entren en aquesta edat d’adolescent de formar-se per ser monitors en un futur, sempre amb el suport dels professionals. Són unes activitats molt econòmiques, que oscil·len entre els 8 i 10 €”.

La regidora de Joventut, Marta Cano, ha explicat que “tornam a recuperar aquests dies d’activitats després d’un any d’inactivitat per mor de la COVID, amb un objectiu clar, que és millorar la conciliació laboral entre les famílies i que els joves tenguin aquest espai socialitzador».

Per fer les inscripcions a les activitats teniu temps des del dilluns 29 de novembre fins al dimecres 8 de desembre, a la web www.tempslliureprojectes.com a l’apartat «activitats en marxa». Si necessitau informació dirigiu-vos a info@tempslliureprojectes.com o al 621 348 268.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar