22.9 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 25 setembre 2021
Concert als Closos de Can Gaià
Concert als Closos de Can Gaià
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Divendres passat va ser la Verge del Carme, patrona dels mariners. No hi hagué la processó de les barques, però sí la fira, amb certa polèmica i debat sobre si s’havia de fer o suspendre. Finalment es va fer, amb control d’entrada i repartint molt els firaires. Segons fonts de l’Ajuntament, entraren al recinte firal una mitjana de 450 persones per hora (entraven i sortien). En total i durant totes les hores que estigué oberta, hi circularen unes 3.400 persones. Al vespre hi hagué les havaneres. 

Concert d’havaneres

Els dies posteriors, hi ha hagut una navegada a rem pel Port: la mitja milla a rem “Patró Esteve”, organitzada per l’associació de barques tradicionals. Als Closos de Can Gaià, concert del festival líric, a càrrec de Notos Quintet. La travessia al Port nedant, nit de glosa, música i poesia, a més d’altres actes, han continuat aquests dies per festejar Sant Jaume, també patró de Portocolom.

Imatge de la Verge del Carme
Imatge de la Verge del Carme

De moment, alguns actes segueixen el programa marcat, mentre que d’altres se suspenen per mor de les restriccions. A la pàgina 4 (l’agenda de l’Ajuntament informa) trobareu els actes programats.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar