19.5 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Divendres, 7 octubre 2022

Diumenge passat va ser un dia històric per als amants de les motos clàssiques; en especial, per als enamorats a la Bultaco Tralla 101. Per primera vegada s’aconseguia reunir un total de 110 motos Tralla 101 a la ciutat de Martorell (Baix Llobregat).

Hi acudí gent de Mallorca (molts de felanitxers), Menorca, Eivissa, Barcelona, Igualada, Bassella, Alacant, Aragó, França… La comitiva de motos iniciaren la ruta Portals, de 101 km, un recorregut circular envoltant la muntanya de Montserrat que regalà unes vistes espectaculars als participants.

La jornada va acabar amb la foto final més esperada, en què hi havia reunides ni més ni menys que 110 motos d’aquest model característic. Un dinar de germanor i l’entrega de diplomes a tots els assistents varen cloure un acte d’homenatge al primer model que va fabricar la casa Bultaco.

El temps va acompanyar tot el matí i els pilots varen poder compartir l’experiència amb desenes d’aficionats. Una jornada memorable que, sens dubte, tots recordaran molt de temps. Va ser un esdeveniment únic, organitzat pels Amics de la Tralla 101, amb la col·laboració dels Amics dels Vehicles Clàssics i Antics de Felanitx, els Amics de les Motos Clàssiques de Martorell i els ajuntaments de Felanitx i Martorell.

darreres notícies

et pot interessar

Raquel Vaquer Sunyer, investigadora en ciències marines

“Una àncora d’un vaixell d’uns quinze metres pot arrabassar una clapa de posidònia de 165 feixos”