15.3 C
Felanitx

setmanari d'interessos locals

Dissabte, 4 desembre 2021
Un bomber extingint el foc a l’autocar
Un bomber extingint el foc a l’autocar
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

Dijous passat horabaixa, per causes que s’investiguen, una crema controlada a un terreny agrícola del començament del camí de Son Proenç agafà molta força i les flames s’escamparen ràpidament a les pistes de pràctiques de l’autoescola Fiol, on afectaren greument un pi de grans dimensions, un autocar i també una caseta. Una palmera de l’avinguda República Argentina també es cremava per, possiblement, una pinya del pi, que hauria rebotat. 

L’incendi va ser just davant el Parc de Bombers, fet que ajudà que actuassin amb celeritat però, davant la magnitud de les flames, a més dels dos camions i efectius del Parc de Felanitx, va ser necessària l’actuació de dos vehicles més del Parc de Manacor. 

També hi varen acudir agents de la Policia Local i de la Guàrdia Civil que per facilitar les feines als bombers varen tallar la circulació de l’avinguda República Argentina, fet que provocà algunes retencions de trànsit. També hi acudiren efectius de Protecció Civil i una ambulància del 061 que va haver d’atendre a una persona.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email

darreres notícies

et pot interessar